Om webbplatsen | Status: Ej inloggad
  TULL-KUST, förbundet för anställda i Tullverket och Kustbevakningen   

Startsidan
Nyhetsarkiv
Tullrådet
Kustrådet

A-kassa
Avtalsrörelsen
Chefsnätverket
Försäkringar
Kongress 2015
Lagar & Avtal
Lokalavdelningar
Länkar
Medlemsansökan
Medlemsavgifter
Medlemsförmåner
NTO
Pension
RALS/löneavtal
Stadgar
Studier
Verksamhets-
berättelse


FolksamHär är du: TULL-KUST » Detta är TULL-KUST PLUS!


Senast uppdaterad: 2016-09-18, kl. 12:30

TULL-KUST PLUS är en funktion som gör att det krävs inloggning för att kunna ta del av viss information på vår hemsida. Kravet för att erhålla inloggnings- uppgifter är medlemskap i TULL-KUST.

    Varför inför vi detta? Jo, inom TULL-KUST så vill vi att du som medlem ska känna att vi verkligen gör allt som står i vår makt för att ditt medlemskap ska kännas så värdefullt som möjligt. Vi vill även att du som medlem ska få information om så mycket som möjligt av det vi gör och om vad som är aktuellt.

    Även om vi redan idag försöker informera om allt från stort till smått så finns det lägen då vi väljer att avvakta med information just av det skälet att våra tankar och idéer inte är tänkta att gå ut till alla. Med en inloggningsfunktion så kan vi, i störra grad än tidigare, gå ut med information som enbart är avsedd för våra medlemmars ögon.

Självklart finns fler skäl
    Vi ska inte heller sticka under stol med att ett annat syfte med att vi inför inloggningskrav beträffande viss information är att vi vill locka nya medlemmar till förbundet. Vi vet att vi redan idag "servar" icke medlemmar med en ansenlig mängd information. Vi vill gärna fortsätta att hålla även dessa personer informerade om vad som sker, men då som våra medlemmar.

Så här beställer du dina inloggningsuppgifter
    Som medlem i TULL-KUST kan du beställa inloggningsuppgifter via e-post från webbredaktören. Ange ditt namn, din arbetsplats, e-postadress (myndighetens) och telefonnummer. Normalt har du dina inloggningsuppgifter inom 24 timmar.

Börja med att logga in
    Vi rekommenderar dig att logga in som medlem direkt när du besöker vår hemsida. På så sätt behöver du inte bry dig om ifall informationen är lösenords-skyddad eller ej. Efter inloggingen kommer du åt all information på hemsidan och genom att stänga webbläsaren när du är klar har du loggat ut.
Högst upp till höger på hemsidan finns från och med nu en information om din inloggningsstatus - inloggad eller ej inloggad.

Pensionärer
    Du som är pensionär och medlem i TULL-KUST kan höra av dig till webb-
redaktören
för att få dina inloggningsuppgifter.

Vill du bli medlem i TULL-KUST
    Till dig som vill bli medlem i TULL-KUST, fyll i en Inträdesblankett (pdf) och lämna den ifylld och underskriven till TULL-KUSTs avdelning där du arbetar.
Mer information om medlemskap i TULL-KUST finner du på vår medlemssida.


   Välkommen till yrkesgemenskapen inom TULL-KUST!

Johan Lindgren   
Förbundsordförande   
Förbundet

TULL-KUST
Besök: Västerlånggatan 54, 1 tr.
Post: Box 1220 | 111 82 STOCKHOLM
Telefon: 08-405 0540
Telefax: 08-24 71 46
E-post: info@tullkust.se

Organisationsnummer: 802003-5898

Kanslipersonal

Kanslichef:
Ombudsman:
 Åsa Gunnheden
Mats-Owe Johansson
 08-405 0066
08-405 0538
 

Ansvarig utgivare: Johan Lindgren
070-645 4432

Webbredaktör: Björn Roos
070-645 4457
Behandling av personuppgifter

Via denna länk kan du läsa mer om hur TULL-KUST behandlar personuppgifter

Upphovsrätt

Återgivning av texter på hemsidan är tillåten under förutsättning att källan anges. De fotografier och övriga bilder som finns på webbplatsen får inte användas utan tillstånd. Kontakta alltid TULL-KUST, 08-405 05 40 vid tveksamhet.
Copyright © TULL-KUST 2018. All rights reserved.